top of page
OBRA NOVA

Canvi d'ús de magatzem a habitatge en una construcció existent a la població de Vilalba dels Arcs, Terra Alta. El principal repte d'aquest projecte ha estat l'optimització del pes de l'habitatge per poder utilitzar part de l'estructura existent. Per aconseguir-ho s'ha utilitzat la fusta com a material principal per l'estructura i acabats interiors.

foto 2.jpg

Abans de realitzar una inversió o simplement per coneixer l'estat de l'immoble que ja tens, quin manteniment és l'adequat i si requereix algún tipus d'actuació.

Construcció d'un magatzem dins el nucli de Solivella mitjançant la combinació de la conservació d'un habitatge existent construït amb pedra i la incorporació de tecnologies prefabricades de tipus industrial per completar les façanes i cobertes. 

Villa hermosa

Decidir quin tipus de casa vols no ha d'estar condicionat únicament per l'estètica, també ha d'haver un estalvi energètic i econòmic.

Les construccions de pedra seca formen part de la cultura i del paisatge de la pagesia del nostre país. La reconstrucció d'aquest mur és per nosaltres un projecte que col·labora a la conservació d'aquest art tradicional considerat Patrimoni Cultural Inmaterial de la UNESCO.

02_Foto portada.jpg

Tot el procés, explicat d'una manera senzilla i esquemàtica per entendre els passos des del moment en que penses en construïr-te una casa fins que ja està llesta per viure-hi.

Habitatge flexible

Reforma integral d'un pis pensada a través de la llum i la flexibilitat dels espais. Es dissenya una porta corredissa que permet duplicar els metres quadrats dels espais diurns i una escala que es materializa des de la transparència i la lleugeresa . 

Reus ocult 2019.jpg

5 i 6 d'Octubre

2019

El Reus Ocult és la principal activitat de l'associació Espais Ocults en la que durant 48h es fan visites guiades a espais de la ciutat de Reus que normalment no es poden visitar.

El repte de viure entre ametllers

Habitatge autosuficient al mig d'un camp d'ametllers. Els principals objectius d'aquest projecte són aconseguir la integració en el paisatge, l'autogeneració de tots els serveis i la mínima petjada en el territori.​

reforma

Parc Mediterrània

Mirant Badalona a vista d’ocell, veiem un traçat d’espais verds i places connectats per l’Avinguda de Sant Ignasi de Loiola, començant per el Parc Pompeu Fabra i que finalitza amb el passeig marítim. Aquest traçat és interromput bruscament per les vies del tren.

concursos

Finestres al mar

Es tracta d’un habitatge de planta soterrani, planta baixa i planta primera. Cada planta quedava dividida amb múltiples espais de diferents usos amb obertures petites ignorant la seva situació privilegiada davant del mar. 

Palau de l' Agricultura

L’edifici s’ubica en un punt estratègic de la ciutat per la reactivació de l’entorn de la Fira de Lleida i els Camps Elisis; situat entre l’eix comercial del carrer Major i la Fira de Lleida, envoltat d’un entorn verd centenari, seguint la vora del riu amb vistes a la Seu Vella. 

Habitatge per a dos

Habitatge unifamiliar aïllat situat en una urbanització a Salou. L’encàrreg era tenir un habitatge tot en planta baixa i que aprofités al màxim la parcel·la però deixant espai de jardí exterior. 

bottom of page