• Facebook
  • Instagram

obra nova

 

Casa per a dos

Salou, Tarragona. 2017 - En construcció

Habitatge unifamiliar aïllat situat en una urbanització a Salou. L’encàrreg era tenir un habitatge tot en planta baixa i que aprofités al màxim la parcel·la però deixant espai de jardí exterior.

El projecte es desenvolupa en forma de L en una planta amb una coberta plana. La meitat de la planta es destina a zona de nit, amb un dormitori principal, dividit en zona de dormir, vestidor i bany, i dos de secundaris, mentre que la zona de dia és un espai diàfan de sala d’estar – cuina – menjador, obert per mirar a l’exterior. En un segon pla de la zona de dia queda la bugaderia, un petit taller i el bany d’invitats.

Un dels elements principals del projecte és el voladiu que sobresurt de part de la planta, que fa tant de porxada de la terrassa exterior com per marcar l’accés a l’habitatge.

 
logoGLAP_negre.png