top of page
Ancla 1

REUS

OCULT

2019

5 i 6 d'Octubre

REUS OCULT 2016
REUS OCULT 2017
REUS OCULT 2018
REUS OCULT 2019
REUS OCULT 2015

GLAP arquitectes forma part de l'equip actiu i fundador de l'associació Espais Ocults. És una iniciativa sense ànim de lucre que dona a conèixer el patrimoni arquitectònic de les ciutats que habitualment no és visitable a través de visites guiades gratuïtes. 


El Reus Ocult és la principal activitat de l'associació en la que durant 48h es posa a disposició del públic un conjunt d'espais de la ciutat de Reus. El 2019 és la cinquena edició del Reus Ocult i es celebra el 5 i 6 d'octubre. Es pot participar en el Reus Ocult visitant els espais o unint-se a l'equip de més de 100 voluntàris que el fan possible. 

Ancla 2

Tarragona

El Festival Minipop són tres dies de concerts, tallers creatius, teatre, cinema i circ. Te lloc en un dels escenaris més bonics del país, el Passeig de les Palmeres de Tarragona, amb vistes a l'amfiteatre romà i al mar. Un espai natural que l'estudi d'arquitectura de Pere Socias converteix en un recinte de somni on any rere any GLAP arquitectes hi col·labora. Un espai de trobada intergeneracional on conflueixen grans i petits.

bottom of page