• Facebook
  • Instagram

reforma

 

Finestres al mar

Tarragona. 2018 - En construcció

Projecte de reforma d’un habitatge unifamiliar aïllat de principis dels 90 situat a primera línia de mar a Tarragona. 

 

Es tracta d’un habitatge de planta soterrani, planta baixa i planta primera. Cada planta quedava dividida amb múltiples espais de diferents usos amb obertures petites ignorant la seva situació privilegiada davant del mar. 

 

L’objectiu del projecte és donar importància al lloc i donar un canvi d’imatge a l’acabat de façana i les cobertes de teula a 4 aigües, inclòs el porxo circular. 

 

Les cobertes inclinades i el porxo de forma circular desapareixen per donar pas a cobertes plantes, incloent claraboies que aporten una llum zenital al centre de l’habitatge, i una zona porxada en l’exterior que envolta part de la planta.

 

Amplaint les obertures i treient part de les particions interiores per generar espais més diàfans s’aconsegueix veure el mar des de la majoria dels espais de la zona de dia de la planta baixa. Aprofitant el poc aïllament de l’habitatge s’ha optat per buscar una solució que aportés aïllament i un nou acabat. Sistema de peces d’acabat porcellànic amb aïllament, acoblat a la façana amb un sistema de guies.

 
logoGLAP_negre.png