top of page

reforma

info

Vermut i ciutat

Reus, Tarragona. 2017

La llotja de Reus planteja recuperar la seva centralitat en el cor de la ciutat, projectant-se com un modern equipament, multi funcional, actiu i amb un muntatge suggerent, evocador, interactiu, capaç de despertar emocions i d’explicar relats. Uns relats que buscaran l’encaix i complementarietat amb els discursos ja creats com la ruta del vermut, la ruta Modernista i el Gaudi Centre,... o tants altres espais visitables: carres i places del nucli antic, botigues centenàries, magnífics edificis històrics..., a partir dels quals conèixer els costums i tradicions més reusenques. 

 

Aquest vell espai, es convertirà en un nou equipament experiència, viu i dinàmic, ideal per promocionar la ciutat i el seu vermut, gràcies a la força i el simbolisme tant com a contenidor com pel seu contingut.

 

Entrat el segle XXI un nou auge vinícola del país ha permès a la ciutat de Reus recuperar part d’aquella centralitat perduda, ara, sota un nou format que ens evoca al passat però, amb aires de modernitat. Es tracta de la iniciativa de crear una “nova” marca ciutat amb el nom de Vermut de Reus.

planols
bottom of page